KLIK MASSA

KLIK MASSA PANASFM | Created By PANASFM crew

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

MemBARA-BARA

Selamat Datang!

wwww


RADIO PANASFM

Thumbnail Recent Post

Intense Debate Comments

Klik Massa Dulu Kini Dan Selamanya

  • pemandangan 1
  • pemandangan 2
  • pemandangan 3

SUKE PANASFM?

Blog ini semata-mata copy paste Dari mana-mana akhbar online atau tidak ,termasuk,blog,web portal.dan lain -lain tujuan untuk rujukkan masa akan datang

This blog simply copy and paste from any newspaper online or not, including, blogs, web portal.dan other purposes for the future reference

u r MY ButterFly

My butterfly, You know how I make you fly, Everytime you pass me by, Never fail to make me smile...

B'coz OF u

If u are Alone,i'll Be Ur Shadow... If u want 2 cry,i'll Be ur shoulder.. If u Need 2 Be Happy,i'll Be ur smile.. But anytime u Need a frewn..i'll Just Be Me..

Do Not Leave Me.

I can not forget the tone of your voice I reached needed love...

I'm Not perfect

Terimalah aku Seperti apa adanya Aku hanya insan biasa Ku pun tak sempurna...

BestFrewn 4ever

Yeah We're Tight and Yeah We Fight But Through All Of It,There's one thing that will Never Change We'll Be FrienDs Forever...

Muhyiddin selar seluruh kepimpinan PKR


KUALA LUMPUR 4 Jan. - Tan Sri Muhyiddin Yassin menyelar seluruh pimpinan Parti Keadilan Rakyat (PKR) yang mahu mencetuskan huru-hara dengan menganjurkan perhimpunan haram menyokong Datuk Seri Anwar Ibrahim pada 9 Januari ini.
Timbalan Perdana Menteri menegaskan, perancangan itu menunjukkan PKR menganggap keamanan dan keselamatan yang dikecapi negara ini sebagai liabiliti kepada cita-cita politik parti pembangkang tersebut.
Kata beliau, walaupun sudah terdapat banyak pihak menyatakan bantahan serta membuat laporan polis bagi menentang perhimpunan haram itu, PKR tetap berdegil untuk meneruskannya.
"Tetapi memang ada pihak lain yang tidak suka keadaan sebegini, aman tenteram itu macam liabiliti bagi dia dan dia nak porak-peranda, kalau ada huru-hara.
"Caranya ialah dengan membangkitkan semangat marah, benci, mengapi-apikan orang ramai untuk sama-sama terlibat dalam kegiatan seperti itu (perhimpunan haram)," katanya kepada pemberita selepas melawat Sekolah Kebangsaan Bukit Pantai di sini hari ini.
Beliau mengulas mesej Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali yang meminta kesemua ahli parti di peringkat akar umbi untuk sama-sama berhimpun Isnin ini dalam kempen Bebaskan Anwar 901.
Azmin dan PKR dilihat angkuh dengan berhasrat mengumpulkan 100,000 penyokong pada hari keputusan kes liwat Anwar itu nanti meskipun pihak polis memberi amaran akan menangkap mana-mana individu yang menyertai perhimpunan haram berkenaan.
Justeru, Muhyiddin menasihatkan seluruh pimpinan PKR supaya tidak terlalu angkuh untuk meneruskan penganjuran perhimpunan haram menyatakan sokongan kepada Ketua Pembangkang terbabit minggu depan.
Kata beliau, tindakan PKR yang terus berdegil mahu menganjurkan perhimpunan haram itu jelas tidak menghormati undang-undang dan seolah-olah bertujuan menentang pihak berkuasa termasuk polis dan institusi mahkamah.
Dalam hal ini, tegasnya, kepimpinan PKR perlu lebih bertanggungjawab dengan tidak menganjurkan perhimpunan berkenaan kerana tindakan itu menunjukkan mereka telah membuat andaian sebelum hukuman dijatuhkan oleh mahkamah.
"Ini satu sangkaan buruk yang bagi kita sebagai orang Islam tidak harus kita lakukan. Kita tahu ini agenda peribadi, saya tidak cakap lebih daripada itu" katanya.

No comments:

Post a Comment

Pengendali Klikmassa.blogspot.com tidak akan sesekali bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang ditulis oleh pengujung laman sosial ini. Ia adalah pandangan dan pendapat peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian pengadali klikmassa.blogspot.com