KLIK MASSA

KLIK MASSA PANASFM | Created By PANASFM crew

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

MemBARA-BARA

Selamat Datang!

wwww


RADIO PANASFM

Thumbnail Recent Post

Intense Debate Comments

Klik Massa Dulu Kini Dan Selamanya

  • pemandangan 1
  • pemandangan 2
  • pemandangan 3

SUKE PANASFM?

Blog ini semata-mata copy paste Dari mana-mana akhbar online atau tidak ,termasuk,blog,web portal.dan lain -lain tujuan untuk rujukkan masa akan datang

This blog simply copy and paste from any newspaper online or not, including, blogs, web portal.dan other purposes for the future reference

u r MY ButterFly

My butterfly, You know how I make you fly, Everytime you pass me by, Never fail to make me smile...

B'coz OF u

If u are Alone,i'll Be Ur Shadow... If u want 2 cry,i'll Be ur shoulder.. If u Need 2 Be Happy,i'll Be ur smile.. But anytime u Need a frewn..i'll Just Be Me..

Do Not Leave Me.

I can not forget the tone of your voice I reached needed love...

I'm Not perfect

Terimalah aku Seperti apa adanya Aku hanya insan biasa Ku pun tak sempurna...

BestFrewn 4ever

Yeah We're Tight and Yeah We Fight But Through All Of It,There's one thing that will Never Change We'll Be FrienDs Forever...

Kempen seolah-olah Anwar bersalah

Kempen seolah-olah Anwar bersalah

KUALA LUMPUR 26 Dis. - Penganjuran Kempen Bebaskan Anwar 901 seolah-olah memberi gambaran bahawa Datuk Seri Anwar Ibrahim memang bersalah dan tahu tindakan mahkamah yang bakal dikenakan ke atasnya.
Presiden Parti Makkal Sakti Malaysia, Datuk R.S. Thanenthiran berkata, tindakan itu juga seolah-olah menunjukkan penyokong Anwar turut mengetahui Penasihat Parti keadilan Rakyat (PKR) itu bersalah dan mereka cuba mengalih perhatian rakyat menerusi penganjuran kempen berkenaan.
"Jangan memesongkan pandangan rakyat menerusi kempen sebaliknya cuba tunjukkan ciri-ciri seorang pemimpin yang berkaliber dan profesional," katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini hari ini.
Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas gerakan besar-besaran membabitkan pelbagai aktiviti yang sedang diatur pihak tertentu bagi menunjukkan sokongan kepada Anwar menjelang keputusan perbicaraan kes liwat pada 9 Januari ini.
Sementara itu Presiden Majlis Belia Malaysia (MBM), Mohamed Maliki Mohamed Rapiee meminta orang ramai supaya bersifat objektif dan tahu untuk membezakan perjalanan undang-undang serta permainan politik.
Beliau yakin rakyat sedar dengan sandiwara yang dimainkan oleh Anwar dan pengikutnya.
"Beliau cuba memanipulasi pandangan rakyat menerusi kempen-kempen yang dianggap membuang masa dan menghuru-harakan negara," ujarnya.
Menurutnya, Anwar telah diberi peluang seluas-luasnya untuk membela diri dan sekiranya beliau didapati bersalah ia adalah berdasarkan bukti-bukti yang kukuh.

No comments:

Post a Comment

Pengendali Klikmassa.blogspot.com tidak akan sesekali bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang ditulis oleh pengujung laman sosial ini. Ia adalah pandangan dan pendapat peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian pengadali klikmassa.blogspot.com