KLIK MASSA

KLIK MASSA PANASFM | Created By PANASFM crew

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

MemBARA-BARA

Selamat Datang!

wwww


RADIO PANASFM

Thumbnail Recent Post

Intense Debate Comments

Klik Massa Dulu Kini Dan Selamanya

  • pemandangan 1
  • pemandangan 2
  • pemandangan 3

SUKE PANASFM?

Blog ini semata-mata copy paste Dari mana-mana akhbar online atau tidak ,termasuk,blog,web portal.dan lain -lain tujuan untuk rujukkan masa akan datang

This blog simply copy and paste from any newspaper online or not, including, blogs, web portal.dan other purposes for the future reference

u r MY ButterFly

My butterfly, You know how I make you fly, Everytime you pass me by, Never fail to make me smile...

B'coz OF u

If u are Alone,i'll Be Ur Shadow... If u want 2 cry,i'll Be ur shoulder.. If u Need 2 Be Happy,i'll Be ur smile.. But anytime u Need a frewn..i'll Just Be Me..

Do Not Leave Me.

I can not forget the tone of your voice I reached needed love...

I'm Not perfect

Terimalah aku Seperti apa adanya Aku hanya insan biasa Ku pun tak sempurna...

BestFrewn 4ever

Yeah We're Tight and Yeah We Fight But Through All Of It,There's one thing that will Never Change We'll Be FrienDs Forever...

Isu pemuda Melayu kahwin lelaki masih disiasat

Isu pemuda Melayu kahwin lelaki masih disiasat

KUALA TERENGGANU 24 Dis. - Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) sedang menjalankan siasatan terperinci ke atas seorang pemuda Melayu yang dikatakan berkahwin dengan lelaki Ireland di luar negara seperti yang tersiar dalam Internet baru-baru ini.
Ketua Pengarahnya, Datuk Othman Mustapha berkata, siasatan tersebut dijalankan dengan kerjasama Kementerian Luar selain beberapa agensi lain yang berkaitan dan juga pihak berkuasa negara terlibat sebelum tindakan selanjutnya dilakukan.
Beliau memberitahu, siasatan tersebut penting bagi memastikan kesahihan laporan mengenai perkahwinan pelajar berkenaan yang mengejutkan banyak pihak selain menggemparkan negara.
"Kita sedang siasat perkara ini dan nak tahu apa sebenarnya masalah yang dihadapi lelaki berkenaan.
"Malah, siasatan juga akan menyentuh mengenai sama ada benar atau tidak pelajar terlibat berkahwin dengan lelaki Eropah di dalam gereja seperti yang dilaporkan," katanya kepada pemberita selepas Konvensyen Saudara Muslim Peringkat Kebangsaan di Primula Beach Resort di sini, hari ini.
Ketika diminta mengulas tentang perkahwinan lelaki tersebut, Othman berkata, buat masa ini, pihaknya belum menerima maklumat terbaru mengenai lelaki berkenaan, namun beliau yakin ia akan dapat diperoleh dalam waktu terdekat.
Beliau turut mengakui menghadapi kesukaran untuk menangani masalah itu termasuk membawa balik lelaki terbabit ke Malaysia kerana ia terletak di bawah bidang kuasa dan perundangan negara lain.

"Kita perlu hormati undang-undang negara lain, sebab itulah kita kena bekerjasama dengan banyak pihak termasuk pihak berkuasa negara yang berkenaan berhubung isu ini," ujarnya.

No comments:

Post a Comment

Pengendali Klikmassa.blogspot.com tidak akan sesekali bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang ditulis oleh pengujung laman sosial ini. Ia adalah pandangan dan pendapat peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian pengadali klikmassa.blogspot.com