KLIK MASSA

KLIK MASSA PANASFM | Created By PANASFM crew

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

MemBARA-BARA

Selamat Datang!

wwww


RADIO PANASFM

Thumbnail Recent Post

Intense Debate Comments

Klik Massa Dulu Kini Dan Selamanya

  • pemandangan 1
  • pemandangan 2
  • pemandangan 3

SUKE PANASFM?

Blog ini semata-mata copy paste Dari mana-mana akhbar online atau tidak ,termasuk,blog,web portal.dan lain -lain tujuan untuk rujukkan masa akan datang

This blog simply copy and paste from any newspaper online or not, including, blogs, web portal.dan other purposes for the future reference

u r MY ButterFly

My butterfly, You know how I make you fly, Everytime you pass me by, Never fail to make me smile...

B'coz OF u

If u are Alone,i'll Be Ur Shadow... If u want 2 cry,i'll Be ur shoulder.. If u Need 2 Be Happy,i'll Be ur smile.. But anytime u Need a frewn..i'll Just Be Me..

Do Not Leave Me.

I can not forget the tone of your voice I reached needed love...

I'm Not perfect

Terimalah aku Seperti apa adanya Aku hanya insan biasa Ku pun tak sempurna...

BestFrewn 4ever

Yeah We're Tight and Yeah We Fight But Through All Of It,There's one thing that will Never Change We'll Be FrienDs Forever...

Cerita pegawai kastam parah ditembak

Cerita pegawai kastam parah ditembak

KUALA LUMPUR 24 Dis. - Sebaik sahaja terkena dua das tembakan di bahu kiri, Rosli A. Aziz, pegawai kastam yang parah ditembak di hadapan rumahnya di Taman Tanjung Minyak, Melaka semalam cuba mempertahankan diri dengan menarik pistol yang terselit di pinggang kanan.
Namun, sebaik sahaja menarik pistol itu, pegawai berusia 53 tahun itu sekali lagi ditembak di tangan kanan menyebabkan pistol itu terjatuh.
Timbalan Ketua Pengarah (Penguatkuasaan) Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM), Datuk Matrang Suhaili berkata, Rosli menceritakan detik-detik mencemaskan tersebut kepada beliau ketika melawat mangsa di Hospital Kuala Lumpur (HKL), di sini hari ini.
''Rosli kini sudah boleh bercakap walaupun badannya lemah,'' katanya kepada pemberita selepas lawatan itu.
Semalam, Rosli yang berpangkat Pegawai Kastam Tinggi parah selepas ditembak tiga daripada empat lelaki dipercayai bermotifkan dendam.
Ini merupakan serangan kedua pernah menimpa mangsa kerana pada Oktober lalu, rumahnya pernah dilempar bom petrol.
Mangsa yang kini dalam keadaan stabil dipindahkan ke HKL untuk menjalani dua pembedahan sejak petang semalam.
Sementara itu, di MELAKA, polis akan bekerjasama dengan JKDM negeri bagi memburu suspek.
Ketua Polis Melaka, Datuk Chuah Ghee Lye berkata, polis akan meneliti fail-fail berkaitan usaha JKDM mematahkan sindiket penyeludupan sebelum ini yang mungkin mempunyai kaitan dengan cubaan membunuh pegawai tersebut.
"Setakat ini, kita belum mengenalpasti suspek dan sedang meneliti kes-kes yang pernah dikendalikan oleh mangsa bagi membantu siasatan," katanya ketika dihubungi.

No comments:

Post a Comment

Pengendali Klikmassa.blogspot.com tidak akan sesekali bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang ditulis oleh pengujung laman sosial ini. Ia adalah pandangan dan pendapat peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian pengadali klikmassa.blogspot.com