KLIK MASSA

KLIK MASSA PANASFM | Created By PANASFM crew

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

MemBARA-BARA

Selamat Datang!

wwww


RADIO PANASFM

Thumbnail Recent Post

Intense Debate Comments

Klik Massa Dulu Kini Dan Selamanya

  • pemandangan 1
  • pemandangan 2
  • pemandangan 3

SUKE PANASFM?

Blog ini semata-mata copy paste Dari mana-mana akhbar online atau tidak ,termasuk,blog,web portal.dan lain -lain tujuan untuk rujukkan masa akan datang

This blog simply copy and paste from any newspaper online or not, including, blogs, web portal.dan other purposes for the future reference

u r MY ButterFly

My butterfly, You know how I make you fly, Everytime you pass me by, Never fail to make me smile...

B'coz OF u

If u are Alone,i'll Be Ur Shadow... If u want 2 cry,i'll Be ur shoulder.. If u Need 2 Be Happy,i'll Be ur smile.. But anytime u Need a frewn..i'll Just Be Me..

Do Not Leave Me.

I can not forget the tone of your voice I reached needed love...

I'm Not perfect

Terimalah aku Seperti apa adanya Aku hanya insan biasa Ku pun tak sempurna...

BestFrewn 4ever

Yeah We're Tight and Yeah We Fight But Through All Of It,There's one thing that will Never Change We'll Be FrienDs Forever...

Umno punca Indeks Persepsi Rasuah negara jatuh

SHAH ALAM - Dewan Pemuda Pas mendakwa, Indeks Persepsi Rasuah negara merudum tiga tahun berturut-turut disebabkan oleh pemimpin Umno yang terlibat dengan pelbagai skandal.
Ketua Penerangannya, Ridhuan Mohd Nor berkata, hal ini terbukti apabila Laporan Audit Negara 2010 mendapati pelbagai ketirisan dalam perbelanjaan di kementerian dan agensi kerajaan.
"Tidak ada apa lagi yang rakyat boleh harapkan melainkan perubahan mesti dibuat rakyat dalam Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU 13)," katanya dalam kenyataan media, hari ini.
Selain itu, beliau mendakwa kenyataan Ketua Wanita Umno, Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil mempersoalkan siapa pemimpin Umno yang tiada masalah, seperti mempersetujui bahawa tiada pemimpin parti itu yang 'bersih' dari sebarang skandal.
 Katanya, kenyataan yang dikeluarkan oleh Sharizat itu secara spontan menyindir semua pemimpin Umno.
"Sindiran itu seperti memberi peringatan kepada pemimpin Umno supaya jangan berlagak bahawa mereka tidak ada apa-apa masalah dan selesa dengan keadaan mereka.
“Skandal mereka belum terdedah dan masa akan menentukan keadaan diri mereka dalam Umno," katanya.
 Tambahnya, kes Dr Mohd Khir Toyo yang didapati bersalah kerana rasuah di Mahkamah Tinggi Shah Alam semalam menjadi kayu ukur bahawa pemimpin Umno sukar untuk dijadikan contoh dan teladan buat rakyat negara ini.

No comments:

Post a Comment

Pengendali Klikmassa.blogspot.com tidak akan sesekali bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang ditulis oleh pengujung laman sosial ini. Ia adalah pandangan dan pendapat peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian pengadali klikmassa.blogspot.com