KLIK MASSA

KLIK MASSA PANASFM | Created By PANASFM crew

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

MemBARA-BARA

Selamat Datang!

wwww


RADIO PANASFM

Thumbnail Recent Post

Intense Debate Comments

Klik Massa Dulu Kini Dan Selamanya

  • pemandangan 1
  • pemandangan 2
  • pemandangan 3

SUKE PANASFM?

Blog ini semata-mata copy paste Dari mana-mana akhbar online atau tidak ,termasuk,blog,web portal.dan lain -lain tujuan untuk rujukkan masa akan datang

This blog simply copy and paste from any newspaper online or not, including, blogs, web portal.dan other purposes for the future reference

u r MY ButterFly

My butterfly, You know how I make you fly, Everytime you pass me by, Never fail to make me smile...

B'coz OF u

If u are Alone,i'll Be Ur Shadow... If u want 2 cry,i'll Be ur shoulder.. If u Need 2 Be Happy,i'll Be ur smile.. But anytime u Need a frewn..i'll Just Be Me..

Do Not Leave Me.

I can not forget the tone of your voice I reached needed love...

I'm Not perfect

Terimalah aku Seperti apa adanya Aku hanya insan biasa Ku pun tak sempurna...

BestFrewn 4ever

Yeah We're Tight and Yeah We Fight But Through All Of It,There's one thing that will Never Change We'll Be FrienDs Forever...

MAIK kumpul zakat RM83.5 juta


KOTA BHARU 24 Dis. - Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Kelantan (Maik) berjaya mengutip zakat berjumlah RM83.5 juta sehingga 17 Disember tahun ini.
Jumlah terkini kutipan zakat itu dipaparkan menerusi portal rasmi Maik http//www.e-maik.my yang turut menyediakan kemudahan membayar zakat secara atas talian.
Menurut kenyataan dari laman sesawang itu, bagi kemudahan umat Islam, sepanjang bulan ini, kaunter zakat Maik di Kompleks Islam Lundang dibuka setiap hari termasuk pada hari kelepasan am iaitu Jumaat dan Sabtu dan juga pada cuti umum.
Selain itu katanya, zakat juga boleh ditunaikan di Pusat Mini Kutipan Zakat Maik yang beroperasi di enam buah masjid utama iaitu Masjid Bandar Pasir Mas, Pasir Mas dan Masjid Sultan Yahya Petra.
Machang; Masjid Ibrahimi, Pasir Puteh; Masjid Tengku Muhammad Faiz Petra, Gua Musang; Masjid Ismail Petra, Tanah Merah dan Masjid Ismaili, Tumpat.
Pada hujung November lalu, akhbar ini melaporkan Setiausaha Maik, Che Hamat Che Muda berkata, pihaknya menyasarkan kutipan zakat tahun ini akan meningkat sehingga RM85 juta berbanding RM71 juta yang dikutip sepanjang tahun lalu.

No comments:

Post a Comment

Pengendali Klikmassa.blogspot.com tidak akan sesekali bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang ditulis oleh pengujung laman sosial ini. Ia adalah pandangan dan pendapat peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian pengadali klikmassa.blogspot.com