KLIK MASSA

KLIK MASSA PANASFM | Created By PANASFM crew

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

MemBARA-BARA

Selamat Datang!

wwww


RADIO PANASFM

Thumbnail Recent Post

Intense Debate Comments

Klik Massa Dulu Kini Dan Selamanya

  • pemandangan 1
  • pemandangan 2
  • pemandangan 3

SUKE PANASFM?

Blog ini semata-mata copy paste Dari mana-mana akhbar online atau tidak ,termasuk,blog,web portal.dan lain -lain tujuan untuk rujukkan masa akan datang

This blog simply copy and paste from any newspaper online or not, including, blogs, web portal.dan other purposes for the future reference

u r MY ButterFly

My butterfly, You know how I make you fly, Everytime you pass me by, Never fail to make me smile...

B'coz OF u

If u are Alone,i'll Be Ur Shadow... If u want 2 cry,i'll Be ur shoulder.. If u Need 2 Be Happy,i'll Be ur smile.. But anytime u Need a frewn..i'll Just Be Me..

Do Not Leave Me.

I can not forget the tone of your voice I reached needed love...

I'm Not perfect

Terimalah aku Seperti apa adanya Aku hanya insan biasa Ku pun tak sempurna...

BestFrewn 4ever

Yeah We're Tight and Yeah We Fight But Through All Of It,There's one thing that will Never Change We'll Be FrienDs Forever...

Anwar dilabel pemimpin pembebasan al-Aqsa?

Anwar dilabel pemimpin pembebasan al-Aqsa?

KUALA LUMPUR 28 Dis. - Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) akan bersama-sama dengan pasukan keselamatan dalam mempertahankan kedaulatan negara sekiranya Kempen Bebaskan Anwar 901 di ibu negara bulan depan tetap diteruskan.
Ketua Wira Perkasa, Irwan Fahmi Ideris berkata, sebarang tindakan bagi melancarkan revolusi tidak kira sekecil mana pun adalah bermaksud untuk memerangi Yang di-Pertuan Agong kerana ia bertujuan menjatuhkan negara.
Katanya, Wira Perkasa menolak sebarang usaha untuk menghuru-harakan negara dan pada masa sama pertubuhan itu berdiri teguh di belakang pasukan keselamatan negara.
"Jika revolusi dan demonstrasi secara radikal seperti yang dicanangkan akan dilakukan juga, kami akan bersama-sama dengan rakyat yang cintakan keamanan negara menyertai pasukan keselamatan bagi mempertahankan Malaysia," katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.
Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim dipercayai sedang merancang untuk menggerakkan pengikutnya bagi menjayakan Kempen Bebaskan Anwar 901 di ibu negara berikutan keputusan kes liwatnya di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur pada 9 Januari ini.
Buat masa ini, ribuan poster telah dicetak selain diuar-uarkan menerusi Internet.
Irwan Fahmi sehubungan itu menyeru semua rakyat dan seluruh ahli Perkasa supaya membiarkan undang-undang negara memainkan peranannya serta pihak keselamatan menjalankan tugas mereka.

No comments:

Post a Comment

Pengendali Klikmassa.blogspot.com tidak akan sesekali bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang ditulis oleh pengujung laman sosial ini. Ia adalah pandangan dan pendapat peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian pengadali klikmassa.blogspot.com