KLIK MASSA

KLIK MASSA PANASFM | Created By PANASFM crew

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

MemBARA-BARA

Selamat Datang!

wwww


RADIO PANASFM

Thumbnail Recent Post

Intense Debate Comments

Klik Massa Dulu Kini Dan Selamanya

  • pemandangan 1
  • pemandangan 2
  • pemandangan 3

SUKE PANASFM?

Blog ini semata-mata copy paste Dari mana-mana akhbar online atau tidak ,termasuk,blog,web portal.dan lain -lain tujuan untuk rujukkan masa akan datang

This blog simply copy and paste from any newspaper online or not, including, blogs, web portal.dan other purposes for the future reference

u r MY ButterFly

My butterfly, You know how I make you fly, Everytime you pass me by, Never fail to make me smile...

B'coz OF u

If u are Alone,i'll Be Ur Shadow... If u want 2 cry,i'll Be ur shoulder.. If u Need 2 Be Happy,i'll Be ur smile.. But anytime u Need a frewn..i'll Just Be Me..

Do Not Leave Me.

I can not forget the tone of your voice I reached needed love...

I'm Not perfect

Terimalah aku Seperti apa adanya Aku hanya insan biasa Ku pun tak sempurna...

BestFrewn 4ever

Yeah We're Tight and Yeah We Fight But Through All Of It,There's one thing that will Never Change We'll Be FrienDs Forever...

Wan Azizah, Azmin pun tak bela Anwar


KUALA LUMPUR 4 Jan. – Kempen membebaskan Datuk Seri Anwar Ibrahim tidak wajar kerana isteri beliau, Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail sendiri tidak membela suaminya itu sedangkan beliau termasuk sebagai saksi.
Selain itu, Ahli Parlimen Kulim Bandar Baharu, Datuk Zulkifli Noordin turut mempertikaikan kenapakah Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Azmin Ali yang dianggap anak emas Anwar tidak membela Penasihat PKR itu di mahkamah.
‘‘Sedangkan dalam kes liwat pada 1998, Azmin sanggup beri keterangan bersumpah malah sanggup dikenakan tuduhan menipu dan berbohong kerana memberi keterangan palsu,” katanya.
Zulkifli turut mempersoalkan mengapa Anwar tidak membela diri di mahkamah dengan memanggil saksi alibinya bagi membuktikan beliau tidak berada di tempat kejadian seperti dalam pertuduhan meliwat.
Malah, beliau turut mempersoalkan mengapa Anwar tidak mengambil kesempatan membela diri dengan memberikan sampel darah untuk menafikan asid deoksiribonuleik (DNA) air mani yang ditemui di dalam dubur Saiful.
“Anwar menyatakan bahawa dia membela diri dengan mahukan ‘mahkamah rakyat’ tentukan kesalahannya. Persoalannya, kenapa dia tidak serahkan pembelaan kepada ‘mahkamah Allah’ iaitu dengan bersumpah laknat seperti yang dibuat oleh Saiful,” katanya.
Zulkifli turut mencabar pengikut Anwar untuk mengadakan solat hajat perdana dengan memanggil terutamanya pemimpin bertaraf ulama di dalam Pas untuk diberikan petunjuk siapakah sebenarnya yang berbohong.
“Kalau Saiful berbohong, berdoalah kepada Allah supaya turunkan laknat kepada Saiful serta-merta. Tetapi kalau Anwar berbohong, dan memang dia meliwat Saiful, mohonlah doa dan hajat kepada Allah supaya melaknat Anwar dan menurunkan bala kepada pengikut Anwar yang masih taksub dengannya,” katanya kepada Utusan Malaysia di sini hari ini.
Zulkifli juga mendakwa Anwar akan mengadakan pertemuan dengan wakil rakyat pembangkang di sebuah hotel di sini esok bagi memberi penerangan mengenai kes liwatnya.
Menurut Zulkifli, maklumat daripada sumber dalaman PKR itu turut mendedahkan pertemuan tersebut akan disertai oleh seorang pensyarah undang-undang yang akan menjelaskan mengenai kedudukan politik Anwar dari sudut undang-undang.
“Sebab ramai yang sudah mula mempersoalkan kedudukan Anwar jika disabit kesalahan. Dan mereka nampak jelas Anwar pasti kena kali ini, sebab Anwar langsung tidak membela diri.
“Tambahan apabila ada kenyataan dalam mahkamah menyatakan bahawa liwat yang berlaku antara Anwar dan Saiful (Mohd. Saiful Bukhari Azlan) adalah atas dasar suka sama suka. Masa depan Anwar sebagai bakal Perdana Menteri ketujuh sudah terlalu gelap,” katanya
Menurut Zulkifli, Anwar sedar bahawa beliau tidak akan menang di mahkamah dan berharap dibela menerusi politik jalanan dengan mengheret rakyat termasuk mahasiswa untuk membelanya.
Sedangkan kata beliau, ia adalah satu tindakan yang tidak wajar kerana Anwar sendiri tidak membela diri di mahkamah apabila memilih untuk tidak mahu memberi keterangan secara bersumpah.

No comments:

Post a Comment

Pengendali Klikmassa.blogspot.com tidak akan sesekali bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang ditulis oleh pengujung laman sosial ini. Ia adalah pandangan dan pendapat peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian pengadali klikmassa.blogspot.com