KLIK MASSA

KLIK MASSA PANASFM | Created By PANASFM crew

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

MemBARA-BARA

Selamat Datang!

wwww


RADIO PANASFM

Thumbnail Recent Post

Intense Debate Comments

Klik Massa Dulu Kini Dan Selamanya

  • pemandangan 1
  • pemandangan 2
  • pemandangan 3

SUKE PANASFM?

Blog ini semata-mata copy paste Dari mana-mana akhbar online atau tidak ,termasuk,blog,web portal.dan lain -lain tujuan untuk rujukkan masa akan datang

This blog simply copy and paste from any newspaper online or not, including, blogs, web portal.dan other purposes for the future reference

u r MY ButterFly

My butterfly, You know how I make you fly, Everytime you pass me by, Never fail to make me smile...

B'coz OF u

If u are Alone,i'll Be Ur Shadow... If u want 2 cry,i'll Be ur shoulder.. If u Need 2 Be Happy,i'll Be ur smile.. But anytime u Need a frewn..i'll Just Be Me..

Do Not Leave Me.

I can not forget the tone of your voice I reached needed love...

I'm Not perfect

Terimalah aku Seperti apa adanya Aku hanya insan biasa Ku pun tak sempurna...

BestFrewn 4ever

Yeah We're Tight and Yeah We Fight But Through All Of It,There's one thing that will Never Change We'll Be FrienDs Forever...

UiTM akan siasat


Oleh : NORJIMI LATIFF
Tarikh : December 28, 2011
SHAH ALAM - Universiti Teknologi Mara (UiTM) tidak menerima sebarang aduan mengenai penyebaran karikatur lucah sebagaimana didakwa Setiausaha Agung Kumpulan Aktivis Mahasiswa Independen (Kami), Khairul Naim kelmarin.
Pengarah Pusat Ko-Kurikulum UiTM, Prof Madya Mohd Yaziz Ahmad berkata, Bahagian Keselamatan universiti tidak memaklumkan perkara ini kepada pihak pentadbiran dan Bahagian Hal Ehwal Pelajar (HEP).
“Apabila keselamatan melakukan penyiasatan, pihak pertama mendapat jawapan ialah HEP sebelum memaklumkan kepada Timbalan Naib Canselor (TNC).
"Dan selalunya akan dimaklumkan kepada saya, tetapi sehingga kini tiada insiden sedemikian berlaku. Apa pun, kami akan menyiasat perkara ini sama ada betul atau sebaliknya,” katanya.
Kelmarin, Kami mempertikaikan sikap pentadbiran UiTM yang didakwa tidak mengambil sebarang tindakan berhubung penyebaran risalah berbaur hasutan dan karikatur lucah yang memaparkan lakaran dua lelaki melakukan hubu­ngan sejenis di kampus universiti itu di sini, pada 22 dan 23 Disember lalu.

No comments:

Post a Comment

Pengendali Klikmassa.blogspot.com tidak akan sesekali bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang ditulis oleh pengujung laman sosial ini. Ia adalah pandangan dan pendapat peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian pengadali klikmassa.blogspot.com