KLIK MASSA

KLIK MASSA PANASFM | Created By PANASFM crew

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

MemBARA-BARA

Selamat Datang!

wwww


RADIO PANASFM

Thumbnail Recent Post

Intense Debate Comments

Klik Massa Dulu Kini Dan Selamanya

  • pemandangan 1
  • pemandangan 2
  • pemandangan 3

SUKE PANASFM?

Blog ini semata-mata copy paste Dari mana-mana akhbar online atau tidak ,termasuk,blog,web portal.dan lain -lain tujuan untuk rujukkan masa akan datang

This blog simply copy and paste from any newspaper online or not, including, blogs, web portal.dan other purposes for the future reference

u r MY ButterFly

My butterfly, You know how I make you fly, Everytime you pass me by, Never fail to make me smile...

B'coz OF u

If u are Alone,i'll Be Ur Shadow... If u want 2 cry,i'll Be ur shoulder.. If u Need 2 Be Happy,i'll Be ur smile.. But anytime u Need a frewn..i'll Just Be Me..

Do Not Leave Me.

I can not forget the tone of your voice I reached needed love...

I'm Not perfect

Terimalah aku Seperti apa adanya Aku hanya insan biasa Ku pun tak sempurna...

BestFrewn 4ever

Yeah We're Tight and Yeah We Fight But Through All Of It,There's one thing that will Never Change We'll Be FrienDs Forever...

MCA minta Guan Eng bersuara

Oleh : Wartawan Sinar Harian
Tarikh : December 28, 2011

SHAH ALAM – Naib Ketua Pemuda MCA, Datuk Yoo Wei How mencabar Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng menjelaskan kepada umum mengenai dakwaan pemberian projek didedahkan Timbalan Ketua Menteri II, P Ramasamy baru-baru ini.

Menurutnya, perkara ini perlu diselesaikan secepat mungkin oleh Guan Eng kerana ia bukanlah isu kecil, tetapi melibatkan kepentingan rakyat Pulau Pinang secara keseluruhan.
 
“Rasuah adalah kesalahan besar. Tidak kisahlah sama ada dakwaan itu betul atau tidak. Ia tetap tugas Guan Eng sebagai Ketua Menteri untuk memberi respons dan bukannya hanya memberi alasan.
 
“Saya juga pelik kenapa Guan Eng masih berdiam diri apabila Adun Seri Delima, RSN Rayer secara terbuka mencabar Ramasamy mendedahkan bukti dan melaporkannya kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM),” katanya dalam satu kenyataan semalam.
 
Selain itu, Wei How turut menegur kerajaan Pulau Pinang yang sering kali mendakwa mereka sentiasa mengamalkan polisi kecekapan, akauntabiliti dan ketelusan namun situasi semasa menggambarkan sebaliknya.
 
“Respons daripada Rayer dan penafian pantas oleh Ramasamy yang mengatakan beliau tidak pernah mengeluarkan kenyataan seperti itu seolah-olah DAP Pulau Pinang mahu membersihkan isu ini dengan mendakwa ia adalah krisis dalaman,” katanya.
 
Isu ini semakin panas apabila Pengerusi DAP, Karpal Singh menuduh Ramasamy cuba menentangnya disebabkan beliau menolak untuk mendapatkan projek berkepentingan.

No comments:

Post a Comment

Pengendali Klikmassa.blogspot.com tidak akan sesekali bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang ditulis oleh pengujung laman sosial ini. Ia adalah pandangan dan pendapat peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian pengadali klikmassa.blogspot.com