KLIK MASSA

KLIK MASSA PANASFM | Created By PANASFM crew

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

MemBARA-BARA

Selamat Datang!

wwww


RADIO PANASFM

Thumbnail Recent Post

Intense Debate Comments

Klik Massa Dulu Kini Dan Selamanya

  • pemandangan 1
  • pemandangan 2
  • pemandangan 3

SUKE PANASFM?

Blog ini semata-mata copy paste Dari mana-mana akhbar online atau tidak ,termasuk,blog,web portal.dan lain -lain tujuan untuk rujukkan masa akan datang

This blog simply copy and paste from any newspaper online or not, including, blogs, web portal.dan other purposes for the future reference

u r MY ButterFly

My butterfly, You know how I make you fly, Everytime you pass me by, Never fail to make me smile...

B'coz OF u

If u are Alone,i'll Be Ur Shadow... If u want 2 cry,i'll Be ur shoulder.. If u Need 2 Be Happy,i'll Be ur smile.. But anytime u Need a frewn..i'll Just Be Me..

Do Not Leave Me.

I can not forget the tone of your voice I reached needed love...

I'm Not perfect

Terimalah aku Seperti apa adanya Aku hanya insan biasa Ku pun tak sempurna...

BestFrewn 4ever

Yeah We're Tight and Yeah We Fight But Through All Of It,There's one thing that will Never Change We'll Be FrienDs Forever...

Lindungi rakyat daripada teraniaya


PENDEDAHAN Gabungan Persatuan Pengguna Malaysia (FOMCA) baru-baru ini bahawa 41 belia diisytiharkan muflis setiap hari di negara ini sesuatu yang amat mengejutkan. Walaupun fakta tersebut kurang tepat kerana menurut Ketua Pengarah Jabatan Insolvensi, Datuk Abdul Karim Abdul Jalil, hanya separuh daripada jumlah itu sebenarnya belia, namun ia tetap bukan berita yang menggembirakan.
Hakikatnya menjadi muflis tidak diingini sesiapa sahaja. Apatah lagi ia membabitkan golongan muda memandangkan mereka mempunyai masa depan untuk memajukan diri.
Malah, kebimbangan ini pernah disuarakan Datuk Seri Najib Tun Razak yang merupakan Timbalan Perdana Menteri sewaktu melancarkan Pertandingan Kuiz Pelaburan Permodalan Nasional Berhad (PNB) pada 2007.
Katanya, walaupun kes kebankrapan melibatkan golongan muda yang baru memulakan kerjaya masih terkawal, namun ia perlu dibendung. Malangnya tiada usaha serius dilakukan.
Lebih buruk lagi, peningkatan golongan muflis di kalangan belia turut memberi kesan kepada sosioekonomi dan masa depan negara.
Wartawan Unit Khas Utusan Malaysia, MUHAMAD AMIRUL AFIQ MASTOR menyelidik trend peningkatan belia muflis sekali gus ancamannya kepada kestabilan ekonomi Malaysia dalam persediaan menjadi negara maju pada 2020.

No comments:

Post a Comment

Pengendali Klikmassa.blogspot.com tidak akan sesekali bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang ditulis oleh pengujung laman sosial ini. Ia adalah pandangan dan pendapat peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian pengadali klikmassa.blogspot.com