KLIK MASSA

KLIK MASSA PANASFM | Created By PANASFM crew

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

MemBARA-BARA

Selamat Datang!

wwww


RADIO PANASFM

Thumbnail Recent Post

Intense Debate Comments

Klik Massa Dulu Kini Dan Selamanya

  • pemandangan 1
  • pemandangan 2
  • pemandangan 3

SUKE PANASFM?

Blog ini semata-mata copy paste Dari mana-mana akhbar online atau tidak ,termasuk,blog,web portal.dan lain -lain tujuan untuk rujukkan masa akan datang

This blog simply copy and paste from any newspaper online or not, including, blogs, web portal.dan other purposes for the future reference

u r MY ButterFly

My butterfly, You know how I make you fly, Everytime you pass me by, Never fail to make me smile...

B'coz OF u

If u are Alone,i'll Be Ur Shadow... If u want 2 cry,i'll Be ur shoulder.. If u Need 2 Be Happy,i'll Be ur smile.. But anytime u Need a frewn..i'll Just Be Me..

Do Not Leave Me.

I can not forget the tone of your voice I reached needed love...

I'm Not perfect

Terimalah aku Seperti apa adanya Aku hanya insan biasa Ku pun tak sempurna...

BestFrewn 4ever

Yeah We're Tight and Yeah We Fight But Through All Of It,There's one thing that will Never Change We'll Be FrienDs Forever...

Kerajaan Pas Kedah angkuh

Kerajaan Pas Kedah angkuh

ALOR SETAR 27 Dis. – Kerajaan Pas Kedah dianggap bersifat angkuh apabila tidak mahu menerima pandangan pihak lain berhubung langkahnya tetap dengan keputusan untuk merobohkan Madrasah Salihiah di Kanchut di sini.
Veteran politik, Tan Sri Khalid Abdullah berkata, keputusan tersebut amat jelas tidak meletakkan Islam itu di tempat lebih tinggi dan besar berbanding perkara lain seperti soal kompleks membeli belah.
“Ini bukan soal politik, saya cakap sebagai seorang Islam maka dia (Menteri Besar, Datuk Seri Azizan Abdul Razak) boleh buat apa yang dia mahu tetapi dia bertanggungjawab kepada Allah SWT,” katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini hari ini.
Kelmarin Azizan berkata, kerajaan negeri tetap dengan keputusan untuk merobohkan Madrasah Salihiah meskipun terdapat cadangan agar dilakukan pengubahsuaian terhadap pelan pembinaan kompleks membeli belah yang bakal dibina atas tapak tanah madrasah itu.
Azizan berkata, selaku graduan lulusan Universiti Al-Azhar, beliau tahu mengenai hukum hakam dan keputusan untuk membenarkan pengambilan tapak serta bangunan madrasah berstatus wakaf khas berkenaan dibuat hanya selepas mendapat kelulusan Majlis Fatwa Negeri.
Khalid berkata, selaku Menteri Besar, Azizan boleh melakukan ‘sesuka hatinya’ kerana kekuasaan berada di tangannya namun jangan lupa bahawa beliau perlu menjawab di hadapan Allah pada hari akhirat kelak.
“Allah itu Maha Besar. Dia (Azizan) mesti pertimbangkan perkara ini, antara sentimen dia dengan keputusan ini siapa yang lebih besar,” soalnya.
Tambah Khalid, soal merobohkan madrasah itu bukan soal kepentingan politik lagi kerana ia lebih kepada menjaga dan memelihara syiar Islam.

No comments:

Post a Comment

Pengendali Klikmassa.blogspot.com tidak akan sesekali bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang ditulis oleh pengujung laman sosial ini. Ia adalah pandangan dan pendapat peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian pengadali klikmassa.blogspot.com